dilluns, 24 de gener del 2011

¡Despierta, reacciona, actúa!

El destino se me cruzó
en forma de latido
de un viento que azuzaba
y me increpaba al oído:
¡Despierta!
El destino me detuvo por la calle
metomorfoseado en rugido
de alguna guarida subterránea
y con una garra me arañó la sangre:
¡Reacciona!
El destino me empujó
con la ligereza de un aleteo
y con la fiereza de un dragón
me fulminó de una mirada:
¡Actúa!
Y en medio el camino serpenteaba
entre las semillas del ayer
y la incertidumbre del mañana.

dijous, 13 de gener del 2011

El salvador de la pàtria

"Sóc la salvació de la pàtria. L'únic que pot dur endavant aquest país tan anorreat per la immigració descontrolada que està llevant-nos llocs de treball i fomentant la deliqüència. L'únic qui lluita perquè aquesta nació no s'esmicole en taifes controlades sota diferents formes de nacionalismes feixistes. Són aquest verins nacionalistes els que volen imposar el seu idioma local i discriminar la llengua comuna de tot el país. La parlada per cents de milions de persones arreu del món.
Sóc l'únic qui s'atreveix a clamar que l'islam és una gran amenaça que esdevindrà plaga. Una plaga que es proposa dinamitar la nostra cultura d'innegable arrel cristiana. No podem permetre que els nostres fills es corrompen en valors aliens i, per això, facilitarem l'accés a col·legis privats i religiosos. Sóc l'únic qui es nega a anomenar matrimoni a la unió formada entre dues persones del mateix sexe. Que quede clar que el concepte MA-TRI-MO-NI té un caràcter mil·lenari que la minoritària població homosexual no pot gosar deslegitimar. I és que estem tips d'un govern que pareix que oblida les majories en favor dels interessos de peces diminutes d'una societat cada dia més degenerada."
Aquell polític de barba florida acabà el míting exhibint esposa i fills, tant ella com ells amb un somriure de blancor enlluernadora. En eixir del local, tota la família restà en silenci dins el cotxe. Deixà la parentela a l'hogar, ubicat al si d'una urbanització de luxe, però el mandatari conservador continuà conduint cap a un hotel de quatre estrelles. Allí un prostitut marroquí l'esperava en una de les cambres proveïda d'un joc de joguines allargades sobre una tauleta i un vestit d'encaix vermell ben dins l'armari. El salvador de la pàtria accelerà el vehicle delerós d'experimentar quotes de plaer "estratosfèriques".